Proiectii montane la 13 ianuarie 2017

Conferinta cu tematica montana la Casa de Cultura Schiller din Bucuresti afis-schiller-13-ianuarie-2017_blog-01 Vineri 13 ianuarie 2017, incepand cu ora 18:00

Pe varfuri, abrupturi si creste in anotimpul hivernal

Calator in Kosovo

Incepem un An Nou, mentinand traditia continua a serilor cu tematica montana desfasurate in cadrul Casei de Cultura Germane „Schiller” din Bucuresti. Evenimentele le organizam benevol si dezinteresat material, cautand totodata sa realizam un nivel cat mai ridicat al calitatii conferintelor si expunerilor. Astfel, participantii la aceste evenimente vor descoperi si vor afla lucruri cat mai interesante si frumoase!

Invitatul serii, prietenul si neobositul calator Andrei Ionel, ce a umblat si umbla atat pe munte, cat si in locuri diversificate, ne va prezenta o destinatie cu o rezonanta mai aparte: Kosovo. Un loc inca disputat, o intrepatrundere de culturi si religii. Asteptam cu interes expunerea sa !

Evenimetul va continua prin prezentarea unor imagini din diferite trasee montane si alpine desfasurate in anotimpul hivernal, in care vom parcurge vai de abrupt si vom urca pe creste si varfuri inzapezite.

Va asteptam !

Intrarea este gratuita !

Mihail Cernat  coordonator – organizator

Publicitate

Despre mihaicernat

pasionat de munte
Acest articol a fost publicat în arhiva_stire. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s