Proiectii la data de 18 decembrie 2015

Videoproiectii la Casa de Cultura Schiller din Bucuresti afis Schiller 18 decembrie 2015 _blog 1 Vineri 18 decembrie 2015 , incepand cu ora 17:00

Sfantul Munte ATHOS – contemplatie si spiritualitate

Ne apropiem de Sfintele Sarbatori ale Nasterii Domnului prilej cu care vom expune o proiectie speciala, o incursiune pe Sfantul Munte Athos – important simbol spiritual al ortodoxiei crestine. Vom urca pas cu pas in acest taram aparte, admirand frumoase peisaje, lasandu-ne cuprinsi insa si de spiritualitatea locurilor.

In finalul serii, apropierea Craciunului o vom intampina, conform traditiei, cu cateva colinde pe fondul unor imagini hivernale de munte. afis Schiller 18 decembrie 2015 _blog 2 Va invitam la acest eveniment !

Intrarea este gratuita !

Post Scriptuum : Seara de proiectii pe teme montane a avut o foarte buna audienta ! Multe persoane au participat la eveniment, prieteni vechi, colegi de munte, dar si oameni noi. Le multumesc ca s-au alaturat acestei seri speciale !afis Schiller 18 dec 2015 _blog 3 afis Schiller 18 dec 2015 _blog 4afis Schiller 18 dec 2015 _blog 5 Datorita interesului crescut pentru aceasta proiectie, foarte probabil ca o voi mai relua intr-o alta locatie. afis Schiller 18 dec 2015 _blog 6 Odata cu apropierea Sfintelor Sarbatori de Iarna, Nasterea Domnului, precum si a Noului An, doresc sa urez invitatilor si participantilor la serile montane, prietenilor si colegilor de munte, precum si tuturor celor ce indragesc si apreciaza lucrurile de calitate, ganduri senine, bucurii si La Multi Ani !

Mihail Cernat  coordonator – organizator

Publicitate

Despre mihaicernat

pasionat de munte
Acest articol a fost publicat în arhiva_stire. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s